In het nieuwe onderzoek Locatiekenmerken Circulaire Bedrijvigheid van Erasmus Centre for Urban, Port & Transport Economics en Rienstra beleidsonderzoek staat die vraag centraal. Wat hebben circulaire bedrijven op hun locatie precies nodig om zich te ontwikkelen? En welke knelpunten ervaren ze? Voor beantwoording van deze vragen is een enquête beschikbaar, die ongeveer tien minuten tijd kost. Vul deze enquête in als je als bedrijf, parkmanager, ondernemersvereniging of gemeente betrokken bent bij circulaire activiteiten.

Het onderzoek wordt onafhankelijk uitgevoerd door het Erasmus Centre for Urban, Port & Transport Economics, samen met Rienstra beleidsonderzoek. Het onderzoek wordt gefinancierd door de Rijksoverheid (ministerie van Binnenlandse Zaken in samenwerking met de ministeries van Economische Zaken,  Klimaat en Groene Groei en Infrastructuur en Waterstaat). Verder zijn SKBN, VNG, IPO, VNO-NCW en Metaalunie nauw betrokken bij het onderzoek.

De online enquête bestaat uit meerkeuze- en open vragen en kan worden ingevuld tot en met 31 augustus 2024. Alle gegevens wordt anoniem verwerkt. De uitkomsten van de studie zijn openbaar toegankelijk vanaf oktober 2024.

Voor meer informatie kunt u hier terecht..