Vakfederatie Rietdekkers

www.riet.comDe Vakfederatie Rietdekkers is de branche-organisatie van rietdekkers in Nederland. Alle rietdekbedrijven, waar de ondernemer het vakdiploma rietdekken bezit kunnen lid worden van de Vakfederatie Rietdekkers.

De Vakfederatie Rietdekkers behartigt de belangen van de zelfstandige rietdekkers en rietdekbedrijven, zowel op economisch als op sociaal gebied. Zij doet dit o.a. door: het promoten van het rieten dak, het organiseren van de opleiding tot rietdekker, het geven van technische voorlichting, het voeren van overleg met de overheid en andere beroepsgroepen, het stellen en bewaken van kwaliteitseisen en het uitgeven van een vaktechnisch tijdschrift. De Vakfederatie heeft een facilitair bureau: Riet ABC BV om vorm en inhoud te geven aan bovenstaande activiteiten.

Web: www.riet.com