Op de agenda!

Inschrijving geopend voor cursus MVO in de bouwpraktijk

logo mvologo sbr


MVO Nederland en Stichting Bouw Research (SBR) nodigen u uit voor de cursus ‘MVO in de bouwpraktijk’. Met deze cursus staat u voor de uitdaging om duurzaamheid toe te passen in uw producten en diensten en door te voeren in uw organisatie en processen.

De cursus ‘MVO in de bouwpraktijk’ geeft u meer inzicht in de principes van duurzaam ondernemen. Daarnaast is er veel aandacht voor uw specifieke uitdagingen. Zo stelt u direct een actieplan op voor uw eigen organisatie. Uitgangspunt hierbij is de Sustainscan, een hele praktische methode waarmee u in één blik een compleet beeld krijgt van uw kansen in MVO. U stelt een duidelijke aanpak op, met prioriteiten voor de korte en lange termijn. Zo voegt u de daad bij het woord.

 


Voor wie?
De cursus is geschikt voor beslissers binnen het bouwbedrijf, architectenbureaus of op projecten. Specifiek kenmerk is dat een deel van het bedrijf geen vaste werkplaats heeft en vaak op de bouw rondloopt.

Wie is uw trainer?
Uw cursusdocent Matthijn de Boer van Atmosphere is specialist in trainingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Atmosphere is specialist in het integraal invoeren van MVO en duurzaamheid in alle organisatiedisciplines.

Wanneer?
Deze cursus bestaat uit één dag, gevolgd door een halve terugkomdag.

27 januari  & 17 februari 2011
6 & 27 april 2011
13 oktober & 3 november 2011

Locatie
SBR
Stationsplein 45, A6.016
3013 AK Rotterdam

Kosten
€ 750,00 per deelnemer (ex. 19% btw)

Meer informatie
Zie de website van SBR

 

Aanmelden
U kunt zich op de site van SBR aanmelden.

MVO Nederland en Stichting Bouw Research verwelkomen u graag op één van de bovenstaande data!