Op de agenda!

Uitnodiging regionale bijeenkomsten

De Aannemersfederatie organiseert in de maand november weer een vijftal regionale informatiebijeenkomsten waar actuele onderwerpen door deskundigen worden toegelicht.
Hierbij nodigen wij u uit om aan een van de informatiebijeenkomsten deel te nemen.  Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Hoofdthema van de bijeenkomst is een toelichting op de nieuwe Werkkostenregeling die op 1 januari 2011 in werking treedt. De Werkkostenregeling vervangt het huidige systeem van belastingvrije vergoedingen/verstrekkingen. De persoon die voor u de (loon)administratie verzorgt is eveneens van harte welkom.

De informatiebijeenkomsten worden gehouden op 8, 9, 15, 16 en 18 november a.s., beginnen om 15.30 uur en eindigen om ca. 18.00 uur, met aansluitend een buffet om eventuele files te ontlopen. De data en locaties staan op het aanmeldingsformulier vermeld.

Per bijeenkomst kunnen maximaal 100 personen deelnemen. Het is dus raadzaam om u zo snel mogelijk aan te melden: uiterlijk een week voor de door u gekozen datum. U ontvangt van ons een deelnamebevestiging en routebeschrijving naar de door u gekozen locatie.

Wij hopen u op één van de bijeenkomsten te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra

handtekening Klein Poelhuis

H. Klein Poelhuis
voorzitter

Het programma vindt u hier. Het aanmeldingsformulier kunt u hier downloaden en ingevuld aan ons terugsturen (per post of mail). De uitnodiging geldt voor zowel leden als niet-leden!