10 jaar AFNL: de kracht van MKB BOUW

Samen sterk. Dat was in 2008 de gedachte achter de oprichting van Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra. En in de afgelopen 10 jaar hebben we als koepelorganisatie op meerdere podia en terreinen laten zien dat we er als mkbondernemers in de B&U, Gespecialiseerde Aanneming en Infra toe doen. Om dat te vieren, maar ook om duidelijk te maken dat we klaar zijn voor de toekomst, organiseren we woensdag 27 juni 2018 een jubileumcongres waarvoor we u van harte uitnodigen.

Wat gaan we doen?
Tijdens dit congres gaan we in op de vraag hoe mkbondernemers in de B&U, Gespecialiseerde Aanneming en Infra de enorme vraag georganiseerd krijgen en hoe innovatieve concepten daar morgen al bij kunnen helpen.
Mona Keijzer vertelt over de rol van de overheid richting het mkb. Bernard Wientjes brengt de bouwopgave in beeld en schetst hoe deze gerealiseerd kan worden. Jan Willem van de Groep vertelt over innovatieve concepten en hoe die kunnen helpen. Samen met een paneldiscussie en interactie met de zaal onder leiding van cabaretier Dolf Jansen belooft het een boeiende en informatieve middag te worden.

Meld u snel aan voor ons jubileumcongres en ervaar de kracht van mkb bouw. Wij begroeten u graag op 27 juni in Ede.

Het collegiaal bestuur van Aannemersfederatie Nederland Bouw&Infra

Wim Haverhals, Philip van Nieuwenhuizen,  Geuje Rook en Arno Snellen

Aanmelden?
U kunt zich tot en met 20 juni 2018 aanmelden voor ons jubileumcongres via dit formulier. Wij verzoeken u per deelnemer een formulier in te zenden.