Infomatiebijeenkomst Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en Veiligheid, Delft

Van 02.10.2019 15:30 tot 02.10.2019

Aan de ondernemers van de bij
Aannemersfederatie Nederland
Bouw en Infra aangesloten branches

Geachte heer, mevrouw,

Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra organiseert in de maand oktober weer een drietal regionale informatiebijeenkomsten voor ondernemers van de aangesloten branches, waar actuele onderwerpen door deskundigen worden toegelicht.
Hierbij nodigen wij u uit om aan één van de informatiebijeenkomsten deel te nemen.

Thema's van de bijeenkomst zijn de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en Veiligheid.

De Wet Arbeidsmarkt in Balans treedt per 1 januari aanstaande in werking. De doelstelling van deze wet is om vaste dienstverbanden aantrekkelijker te maken voor werkgevers en flexibele contracten duurder. Welke gevolgen heeft de WAB voor u als werkgever? Met welke veranderingen dient u per 1 januari 2020 rekening te houden? Wat kunt u alvast doen om uzelf voor te bereiden? Tijdens de informatiebijeenkomst zal hier uitgebreid op in worden gegaan en na afloop bent u op de hoogte van de laatste actualiteiten.

In samenwerking met Volandis en ingenieursbureau De Wilde vragen we daarnaast aandacht voor het thema Veiligheid. Hoe staat het met uw bewustwording (wat zijn de ontwikkelingen?) en wat is uw handelingsperspectief? (wat kan ik doen? Wie kan mij helpen?) In de vorm van een interactieve activiteit en discussie bieden we MKB-ondernemers in de bouw en infra handvatten voor veilig en gezond werken.

Deze interactieve informatiebijeenkomst wordt gehouden op:

Woensdag 2 oktober 2019  Delft – Bouwcampus

De bijeenkomst start om 16.00 uur (inloop v.a. 15.30 uur) en eindigt om ca. 18.00 uur, met aansluitend een buffet om eventuele files te ontlopen.

In de bijlage treft u het aanmeldingsformulier . Aan deelname zijn géén kosten verbonden.

Per bijeenkomst kunnen maximaal 40 personen deelnemen. Het is dus raadzaam om u zo snel mogelijk aan te melden, want VOL=VOL. Na aanmelding ontvangt u van ons een deelnamebevestiging en routebeschrijving naar de door u gekozen locatie.

Wij hopen u op een van de bijeenkomsten te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

R. Siertsema