Welkom

huis

Aannemersfederatie Nederland: landelijke koepel van brancheorganisaties
Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra is een landelijke koepel van brancheorganisaties die samen ruim 1.800 bedrijven vertegenwoordigen, met een totale omzet van 3,6 miljard euro en een arbeidsvolume van 40.000 werkzame personen.

Specifieke informatie voor ondernemers

Voor leden van de aangesloten branche-organisaties staan er op het besloten ledendeel van de site dossiers met praktische informatie, van belang voor de bedrijfsvoering. De dossiers zijn opgebouwd van A tot Z; van arbeidsomstandigheden tot zelfstandigen zonder personeel. En alles wat daar tussenin past, zoals CAO, loonkostenberekening, bedrijfsauto en de fiscus, ontslagrecht. Ook staan er voorbeeldcontracten en -overeenkomsten op de ledensite.

10 jaar AFNL: de kracht van MKB BOUW

jubileumbeeldSamen sterk. Dat was in 2008 de gedachte achter de oprichting van Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra. En in de afgelopen 10 jaar hebben we als koepelorganisatie op meerdere podia en terreinen laten zien dat we er als mkbondernemers in de B&U, Gespecialiseerde Aanneming en Infra toe doen. Om dat te vieren, maar ook om duidelijk te maken dat we klaar zijn voor de toekomst, organiseren we woensdag 27 juni 2018 een jubileumcongres waarvoor we u van harte uitnodigen.

Lees meer...